Opendag Camperdorp de Kurenpolder Hank N.Br.

Alle gebeurtenissen die geen beurs zijn, maar die wel paar uur tot maximaal 1 dag duren (zoals een borrel, presentatie, open huis bij een dealer, etc.)
camperdorp
Cafe-verkenner
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 12 okt 2012, 11:33

Opendag Camperdorp de Kurenpolder Hank N.Br.

Berichtdoor camperdorp op 10 maart 2014, 12:52

Weer een Camperdorp geopend

Camperdorp op de Kurenpolder te Hank N.Br.
Op een gedeelte van de Kurenpolder te Hank, zijn voorlopig een 12-tal chalet plaatsen gereserveerd voor het Camperdorp principe, vanaf maart 2014 wordt hier het volgende camperdorp van Nederland geopend. Een speciaal park met chalets bedoeld voor mensen met een camper die en veel willen reizen en een thuisbasis in Nederland willen hebben.
Fervente camperaars die het grootste deel van het jaar rondreizen hebben vaak geen behoefte meer aan een “vast huis”. Toch zoeken ze voor familiale en praktische redenen vaak nog wel een soort “thuis” in Nederland. Iedereen wil natuurlijk zijn (klein)kinderen blijven zien en ook voor zaken als sociale voorzieningen en pensioen is het vaak handig. De Kurenpolder heeft daarom samen met Top Totaal chaletbouw en de fervente camperaar en initiator Siem van Bueren dit plan verder op deze locatie ontwikkeld.
Op het chaletpark van de Kurenpolder (gemeente Werkendam) worden nu aan camperaars kavels (huur of afkoop huur) met een chalet (koop) aangeboden. Iemand die een dergelijk kavel huurt, wordt door de Kurenpolder als gebruiker erkend, heeft meteen een postadres en kan zich ook inschrijven in de Gemeentelijke Basisadministratie. Bovendien zijn de aankoopkosten en vaste lasten voor een dergelijk chalet natuurlijk behoorlijk lager dan voor een reguliere woning.

Op 15 maart 2014 wordt een open dag georganiseerd. Geïnteresseerden worden tussen 12:00 -16:00 uur rondgeleid en geïnformeerd over park, kavels en chalets.


Keer terug naar evenementen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast